Erhvervsdrivende i Aarhusgaarden

Charlotte Fogh Gallery fokuserer på både upcoming og etablerede kunstnere, der arbejder med en række medier og udtryk. Kunstnerne har alle opnået større anerkendelse fra udstillinger på gallerier, museer og internationale kunstmesser.

For Dauf & Pede er hvert enkelt smykke et særligt smykke. Derfor er alle Dauf & Pedes smykker håndgjorte og udført i 18 eller 24 karat guld, ædelsten og diamanter af høj kvalitet. Du er meget velkommen til at komme ind til os med din egen idé. Så kan vi sammen finde frem til det smykke, som lever op til dine forestillinger. Hvis du mangler inspiration har vi altid masser af gode idéer og forslag, som vi gerne deler med dig. Og så har vi naturligvis altid et udvalg af vores unikke smykker i forretningen

Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 som specialist i gastronomisk værktøj. Grundlægger Per Nikolaj Kampmann ønskede, at etablere et centrum for det bedste værktøj inden for gastronomien. Formålet var, at alle varer skulle udvælges ud fra deres praktiske anvendelse og holdbarhed. Det har siden været butikkernes omdrejningspunkt og i tillæg hertil, at yde en unik service og rådgivning af kunderne. Det var naturligt, at butikken skulle være for alle, ikke kun Michelin-kokke, men alle der har interesse for og glæder sig over, at arbejde i et køkken med ordentligt værktøj.

Hos Helsemin finder du alle former for helsekost produkter til dig og din sundhed. Både din indre og ydre. Vi har ca. 3.500 helseprodukter i højeste kvalitet i vores butikker og online. Alle produkterne har vi nøje har udvalgt og testet til dig, som gør det let at leve en sund og naturlig livsstil. Helsemin er en dansk helsekost virksomhed der har eksisteret i mere end 25 år, hvor vi lige siden har rådgivet og vejledt tusindvis af danskere til et sundere og mere bæredygtigt liv, med de bedste produkter på markedet. Vi er eksperter inden for sundhed og naturlig livsstil, og vi guider dig til en sundere hverdag. – Det skal være let at være sund, og leve en grøn livsstil.

Hos Lindberg Optik bliver du mødt af en autoriseret optiker, idet du træder ind af døren. Det tager os ikke lang tid at udse netop den brille, som vi synes, er helt perfekt til dig. Vores brillestel er nøje udvalgt og indkøbt på internationale messer. Flere gange årligt tager vi på inspirations- og indkøbsture til bl.a. Paris, Milano og New York.

Hos Nonbo & Eland står vi både for salg og køb af bolig, så du skal kun skal være i kontakt med en ejendomsmægler af gangen. Dermed kan du rette alle dine spørgsmål til os og gøre processen nemmere for dig. Uanset om du skal have solgt en villa, lejlighed eller rækkehus i enten Risskov, Højbjerg, Århus C, Århus N, Viby og Åbyhøj, så kan Nonbo & Eland hjælpe dig med en professionel og gennemført vurdering af din bolig.